Mandıralı için final maçı gibi

Sadi Tekelioğlu’ndan görevi devraldıktan sonra bir türlü galibiyetle tanışamayan teknik direktör Hami Mandıralı, Kayserispor maçına final gözüyle bakıyor.   Kupada Gaziantepspor ve Akhisar Belediyespor’a mağlup olan Fırtına, ligde de yine Akhisar’a boyun

Mandıralı için final maçı gibi
Sadi Tekelioğlu’ndan görevi devraldıktan sonra bir türlü galibiyetle tanışamayan teknik direktör Hami Mandıralı, Kayserispor maçına final gözüyle bakıyor.
 
Kupada Gaziantepspor ve Akhisar Belediyespor’a mağlup olan Fırtına, ligde de yine Akhisar’a boyun eğmişti. 47 yaşındaki çalıştırıcı, “Avni Aker’de beyaz bir sayfa açacağız. Ayağa kalkacağımız süreç başlıyor. Bu da o sürecin ilk karşılaşması. Çıkış maçımızı oynayacağız” dedi.
 
Artık kaybedecekleri bir şey olmadığına vurgu yapan Mandıralı, “Cesur bir futbol sergileyeceğiz ve galibiyet için tüm kozlarımızı ortaya koyacağız. Camianın da taraftarın da morale yani galibiyete ihtiyacı var. Ligde olabildiğince puan toplayacağız. Eksiklerimiz döndükçe, potansiyelimizi ortaya çıkartacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor