Mandıralı hem motive etti hem uyardı

Trabzonspor'da son dönemlerde alınan mağlubiyetler ve oyuncuların sahadaki tavırları teknik direktör Hami Mandıralı'yı çileden çıkardı.   Bugün Sivasspor ile karşılaşacak olan bordo-mavililerde Mandıralı maç öncesi oyuncularını hem motive etti hem de sert

Mandıralı hem motive etti hem uyardı
Trabzonspor'da son dönemlerde alınan mağlubiyetler ve oyuncuların sahadaki tavırları teknik direktör Hami Mandıralı'yı çileden çıkardı.
 
Bugün Sivasspor ile karşılaşacak olan bordo-mavililerde Mandıralı maç öncesi oyuncularını hem motive etti hem de sert dille uyardı.
 
Sivasspor maçında galibiyet beklediğini söyleyen Mandıralı, "Sahada yüreğinizi ortaya koyarak oynamalısınız. Gelecek planlarımız için kazanmalısınız" dedi.
 
Bu tablonun Trabzonspor'a yakışmadığını söyleyen Mandıralı, "Bu takımı bu hale siz getirdiniz, bu durumdan da çıkaracak olan sizlersiniz. Bundan sonra sahada ruhsuz bir oyun görmek istemiyorum. Trabzonspor'un büyüklüğüne yakışmayan bir oyun sergilerseniz, bundan sonra sert yüzümü göreceksiniz. Formanın büyüklüğünü kabul edenler bizimle devam edecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor