Mandıralı hangi isme dikkat çekti?

Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, Mersin İdmanyurdu galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Mandıralı şöyle konuşu; Hem of çektik hem oh çektik. Burada öncelik alkış oyuncularımızın. Biraz rahatladık ama önümüzde yine önemli bir süreç v

Mandıralı hangi isme dikkat çekti?

Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, Mersin İdmanyurdu galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Mandıralı şöyle konuşu;

Hem of çektik hem oh çektik. Burada öncelik alkış oyuncularımızın. Biraz rahatladık ama önümüzde yine önemli bir süreç var. Yönetimimiz,futbolcularımız ve camia zor günlerden geçiyor. Burad başkanımıza da teşekkür ediyorum o da çok destek oldu. Taraftar her zaman itici güçtür. Her zaman desteklerini bekliyoruz. Frikikte Marin vurdu Cardozo'ya çarptı gol oldu. Bu maçta özellikle Marin çok istekliydi. Bu süreçte Beşiktaş'ı yenmek istiyoruz. Bizim kazanmaya çok ihtiyacımız var. Böyle maçları kazandığınızda her zaman camiada kenetlenme olur. Umarım kazanırz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor