Mandıralı: Futbolcularımız sahada savaşsın

Akhisar Belediyespor Trabzonspor maçı öncesi bordo mavililerin teknik direktörü Hami Mandıralı açıklamalarda bulundu. Hami Mandıralı şöyle konuştu; Trabzonspor'un hedefleri bitmez demiştik yine aynı düşüncedeyiz. Yukarı sıralar için kazanmamız gereken bir

Mandıralı: Futbolcularımız sahada savaşsın

Akhisar Belediyespor Trabzonspor maçı öncesi bordo mavililerin teknik direktörü Hami Mandıralı açıklamalarda bulundu.

Hami Mandıralı şöyle konuştu;

Trabzonspor'un hedefleri bitmez demiştik yine aynı düşüncedeyiz. Yukarı sıralar için kazanmamız gereken bir maç. Trabzonspor'u zoru her zaman aşar bunu geçmiş yıllarda da gösterdik. Akhisar da çok iyi oynuyor çok iyi bir takım.  Bugün burada güzel oyundan ziyade kazanmak istiyoruz, bunu futbolcularımıza da söyledim.Mevcut oyuncularla ilerlemem,z gerekiyor. O yoktu, bu yoktu diyerek işin içinden çıkamayız. Bu oyuncular da çok iyi oyuncular ancak kabuklarından çıkamadılar. Umarım bugün baaşarırlar. Biz futbolcularımıza her zaman destek oluruz ama sahada savaşsınlar, Trabzonspor yetenekli bir takım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor