Mandıralı: "Bu takım asla pes etmez"

Trabzonspor Avrupa hedefi doğrultusunda oynayacağı iki kritik maça kilitlendi. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe karşılaşmalarının kazanılması durumunda Avrupa kupaları adına önemli bir ivme yakalanmış olacak.   Teknik Direktör Hami Mandıralı, Avrupa hedefinde

Mandıralı: "Bu takım asla pes etmez"
Trabzonspor Avrupa hedefi doğrultusunda oynayacağı iki kritik maça kilitlendi. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe karşılaşmalarının kazanılması durumunda Avrupa kupaları adına önemli bir ivme yakalanmış olacak.
 
Teknik Direktör Hami Mandıralı, Avrupa hedefinden kopmadıklarını belirterek, önlerinde olan 6 maçın hepsini kazanabileceklerini ancak önceliklerinin 2’de 2 yapmak olduğunu, bunu başarmaları halinde ise tekrar iddialı konuma geleceklerini söyledi.
 
Bu şehir ve bu takım asla pes etmez diyen Mandıralı, hedefsiz kalmadıklarını kendisi ve futbolcular için her maçın bir hedef olduğunu, herkesin kendisi için mücadele etmesi gerektiğini ve Fransa’da yapılacak olan Euro 2016 için herkesin performansının üzerine çıkması gerektiğini belirtti.
 
Son 5 maçta elindeki alternatiflerin çoğaldığını sözlerine ekleyen genç teknik adam, kadro kurmakta zorlanmadıklarını ve bu sonuçla sadece 1 maç kaybettiklerini, kaliteli bir kadroları olduğunu ancak sakatların ve cezalı oyuncuların kendilerini sıkıntıya soktuğunu kalan haftalarda oyuncuların inandığını ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler