Mandıralı 11'ini belirliyor

Kayserispor galibiyetiyle birlikte morallerin yükseldiği Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, Galatasaray karşısında sahaya süreceği kadroyu belirlemeye başladı. Mehmet Ekici, Güray Vural, Cardozo ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıklarının sürdüğü bord

Mandıralı 11'ini belirliyor

Kayserispor galibiyetiyle birlikte morallerin yükseldiği Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, Galatasaray karşısında sahaya süreceği kadroyu belirlemeye başladı.

Mehmet Ekici, Güray Vural, Cardozo ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıklarının sürdüğü bordo mavili ekipte teknik direktör Hami Mandıralı, Kayserispor karşısında kazanan takımı bozmayı düşünmüyor.
 
Kalede, Kayserispor karşısında kurtarışlarıyla maça damga vuran Onur'la başlayacak olan Mandıralı'nın savunmada Cavanda, sakatlığının durumuna göre Mustafa Yumlu ve  Aykut Demir'e forma vermesi bekleniyor. Mandıralı'nın Kayserispor karşısında sol bek pozisyonunda başlayan Jose Bosinngwa ile birlikte hastalığını atlattan Musa Nizam arasında ki sol bek tercihini ise son antrenmanın ardından yapacağı öğrenildi. 
 
Savunmanın önünde Aytaç Kara ve Özer Hurmacı'yı kullanacak olan Hami Mandıralı, 2 oyuncuya da özel görevler veriyor. Galatasaray karşısında orta saha direnclerinin yüksek olmasına dikkat çeken tecrübeli teknik adam  Özer ve Aytaç'ın savunmada ve hücumda yardıma gelmelerini istedi.
 
Hami Mandıralı'nın Kayserispor mücadelesinde özellikle ilk yarıda etkili performans ortaya koyan Marko Marin'i yine forvet arkasında kullanması beklenirken, kanatlardan Sefa Yılmaz ve Erkan Zengin'in sürekli ceza alanına girerek pozisyon bulmalarını istediği belirtildi.
 
Bordo mavili ekibin Türk Telekom Arena'da gol ayağı ise Muhammet Demir olacak. Hami Mandıralı'nın Trabzonspor kariyerine golle başladıktan sonra Kayserispor mücadelesinde penaltı vuruşundan yararlanamayan  Muhammet Demir'le yakından ilgilenerek zorlu randevuya hazırladığı gelen haberler arasında. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor