Mandıralı 11'ini arıyor!

 Trabzpnspor'da  sakatlık, hastalık ve cezalar nedeniyle forma giyemeyecek oyuncu sayısının fazla olması teknik direktör Hami Mandıralı'yı düşündürüyor.   GENÇLERİ 3-1 YENDİLER   Trabzonspor, ligde Pazar günü deplasmanda oynayacağı Akhisar BelediyeSPOR ma

Mandıralı 11'ini arıyor!
 Trabzpnspor'da  sakatlık, hastalık ve cezalar nedeniyle forma giyemeyecek oyuncu sayısının fazla olması teknik direktör Hami Mandıralı'yı düşündürüyor.
 
GENÇLERİ 3-1 YENDİLER
 
Trabzonspor, ligde Pazar günü deplasmanda oynayacağı Akhisar BelediyeSPOR maçının hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde U21 takımıyla yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü. Trabzonspor, Onur (Esteban), Salih Dursun, Bosingwa (Akakpo), Douglas Franco, Musa Nizam (Cavanda), Fatih Atik (Aytaç), Okay (Abdülkadir Ömür), Erkan Zengin, Marko Marin (Yusuf Yazıcı), Sefa (Ramazan), Muhammet Demir (Muhammet Beşir) kadrosuyla mücadele ettiği karşılaşmayı 3-1 kazandı. Bordo mavili takımın gollerini Cavanda, Muhammet Demir ve Salih Dursun atarken, U21 takımının tek golü Furkan’dan geldi.
 
STOPERDE YENİ ARAYIŞLAR
 
Kupadan elendikleri Akhisar Belediyespor maçında stoperde Salih Dursun-Musa Nizam ikilisini tercih etmesi nedeniyle büyük eleştiriler alan teknik direktör Hami Mandıralı, hazırlık maçının ilk yarısında Douglas Franco-Bosingwa, ikinci yarıda da Akakpo-Douglas Franco tercihlerini denedi. Antrenman ve maç eksiği olmasına rağmen Portekizli futbolcu Bosingwa performansıyla göz doldururken, 1461 Trabzon’dan alınan Akakpo da pozitif futboluyla Hami Mandıralı’nın beğenisini kazandı. Bu arada hazırlık maçında sakatlık geçiren Musa Nizam ve Marko Marin karşılaşmaya devam edemedi.
 
EKSİKLER CAN SIKIYOR
 
Trabzonspor’da Akhisar Belediyespor maçı öncesinde teknik direktör Hami Mandıralı’yı düşündüren en önemli konuların başında eksik oyuncuların fazlalığı geliyor. Sakatlıkları süren Güray, Mehmet Ekici, Mustafa Yumlu ve Cardozo’nun yanı sıra hasta olan Özer, Yusuf ve Aykut Demir ile cezalı Cavanda pazar günkü maçta forma giyemeyecek. Aykut, bu sabah ayrı bir sahada düz koşu yaparken, Mustafa Yumlu da, salondaki çalışmasının ardından yaklaşık 20 kilogram ağırlığındaki özel yelekle saha kenarında depar antrenmanı gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor