"Maçın tekrarı oynanabilir"

Trabzonspor'un Galatasaray'a mağlup odluğu maçta kırmızı kart gören Özer Hurmacı karşılaşma sonrasında konuştu. İşte Özer Hurmacı'nın 360 kanalında yayınlanan Telegol programına yaptığı açıklamalar... "TOP OMZUMA ÇARPTI, SÖYLEDİM, KART GÖRDÜM" Top omuzuma

"Maçın tekrarı oynanabilir"

Trabzonspor'un Galatasaray'a mağlup odluğu maçta kırmızı kart gören Özer Hurmacı karşılaşma sonrasında konuştu.

İşte Özer Hurmacı'nın 360 kanalında yayınlanan Telegol programına yaptığı açıklamalar...

"TOP OMZUMA ÇARPTI, SÖYLEDİM, KART GÖRDÜM"

Top omuzuma çarptı, bunu söyledim. "Bana itiraz etme" dedi, sarı kart verdi. İkinci kartta, topa müdahale ettim, korktum Carole ayağıma vurmasın diye. Kartı başkasına çıkardı zannettim. Ben 11 senedir Süper Lig'deyim, ilk defa böyle bir şey yaşadım. Bütün takımın morali bozuldu, onları eksik bıraktım. Sonra maç başka yere gitti.

"RİCA EDİYORUM, BU MAÇI İZLESİNLER"

TFF Başkanı'ndan MHK Başkanı'ndan herkesten rica ediyorum, bu maçı izlesinler. Kırmızı kartları eteliyorlar mı, ne yapıyorlar yapsınlar. Bizim sicilimizi araştırsınlar. Biz 11 yılda kaç tane tekme atmışız, kaç kasıtlı tekme atmışız. Bu araştırılsın ve inşallah haftaya oynarız.

"MAÇIN TEKRARI OYNANABİLİR"

Bunlar düzeltilmeli. Maçın tekrarı oynanabilir. Bizim kırmızı kartlarımız ve diğer hatalar telafi edilsin. Biz mağduruz ve bizim hakkımız yendi. Daha önce de şahit olduk, kırmızı kartlar ertelendi. Bize de gereken yapılsın. Çok sinirliyim ama sakince konuşuyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler