Maç öncesi Şota'dan önemli uyarı

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Şota Arveladze, yarınki Differdange maçı öncesinde fubolcularını rakibi hafife almamaları konusunda uyardı Lüksemburg ekibini zayıf görmenin çok büyük bir hata olacağını kaydeden Gürcü çalıştırıcı, “Futbolda kolay maç

Maç öncesi Şota'dan önemli uyarı
Bordo-mavili takımın teknik direktörü Şota Arveladze, yarınki Differdange maçı öncesinde fubolcularını rakibi hafife almamaları konusunda uyardı
 
Lüksemburg ekibini zayıf görmenin çok büyük bir hata olacağını kaydeden Gürcü çalıştırıcı, “Futbolda kolay maç yoktur. Rakibi kesinlikle hafife almayın, kolay sanmayın. Sahaya çıkmadan hiçbir karşılaşma kazanılmaz. Differdange hiç de yabana atılacak bir ekip değil. Sezonun henüz başındayız. Biz de tam olarak form tutmadık. Bu nedenle dikkatli olmalıyız. Böyle maçların telafisi zor olur. Avrupa kupalarında başarılı olmamız şart” diye konuştu.
 
Fırtına gibi eseriz
 
Trabzonspor’un iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu kaydeden  Arveladze sözlerini şöyle tamamladı: “Birkaç takviye ile Türkiye’de ve Avrupa’da fırtına gibi eseriz. Trabzonspor her sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olmak zorunda. Eski, güzel günlere döneceğiz. Hüseyin Avni Aker Stadı rakipler için yine en zor deplasman olacak. Hiçbir rakip kolay kolay sahadan puanla ayrılamayacak. Taraftarımız yarın tribünleri tıklım tıklım doldursun. İyi başlayalım, sonunu iyi getirelim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor