Lucescu'dan Trabzonspor'a kötü haber

Gelecek sezon yeni bir takım kurma planları yapan Trabzonspor’da teknik Direktörlük için adı sıkça anılan Mircea Lucescu’dan kötü haber geldi.   Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Razvan Burleanu, Lucescu’yu emekli olması beklenen Romanya Milli takımının

Lucescu'dan Trabzonspor'a kötü haber
Gelecek sezon yeni bir takım kurma planları yapan Trabzonspor’da teknik Direktörlük için adı sıkça anılan Mircea Lucescu’dan kötü haber geldi.
 
Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Razvan Burleanu, Lucescu’yu emekli olması beklenen Romanya Milli takımının teknik direktörü Anghel Lordanescu'nun yerine getirmek istediklerini söyledi.
 
Lucescu’ya gelen tekliflerin kendileri için sorun olmadığını söyleyen Burleanu, başarılı teknik adamın Romanya Milli takımını ücretsiz olarak çalıştıracağını ve bu durumu milli bir görev olarak gördüğünü ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor