Lucescu'da her şey iyi ama tek sıkıntı

Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta, Mircea Lucescu'yu takımın başına teknik direktör olarak getirmek istiyor. Rumen teknik adamın hedefi ise Trabzonspor'un başına CEO olarak gelerek bordo-mavili takımı baştan yaratmak. Usta ile yaptıkları her görüşmeye b

Lucescu'da her şey iyi ama tek sıkıntı
Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta, Mircea Lucescu'yu takımın başına teknik direktör olarak getirmek istiyor. Rumen teknik adamın hedefi ise Trabzonspor'un başına CEO olarak gelerek bordo-mavili takımı baştan yaratmak. Usta ile yaptıkları her görüşmeye büyük bir donanım ile gelen Rumen teknik adamın Usta'ya sunduğu bilgiler ise Başkan'ı derinden etkiliyor.
 
Lucescu'nun özellikle Trabzon tarihine dair verdiği örnekler, Ahmet Suat Özyazıcı ve diğer efsane teknik adamların hamlelerinin kulübün kurtuluşu olacağından bahsediyor.
 
Lucescu, Usta'ya Trabzonspor'un kurtuluşunun genç ve Trabzon'a kolay adapte olacak yabancılar ile şehrin öz kaynakları olduğunu anlattı. Türkiye'de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş dışında bir takımın şampiyon olmasının çok zor olduğunu bu yüzden de Trabzonspor'un çok iyi bir yapılanma oturtması gerektiğinden bahsetti. Ukrayna'ya gittiğinde de Dinamo Kiev'in büyük bir hanedanlığı olduğunu ama Shakhtar'la bunu çok iyi bir yapılanma ile yıktığını anlattı. Çok transfer yapmanın değil, değerlerine sahip çıkmanın Trabzonspor için önemli olduğunu anlattı. Usta da, Lucescu'nun bu sözlerine katıldığını aktardı.

Lucescu'nun can sıkan tek isteği

Lucescu'nun can sıkan tek isteği Lucescu'nun tüm sözlerine katılan Başkan Muherrem Usta'nın tek sıkıntısı ise Rumen teknik adamın takımın başına gittiği hiçbir takımda başarısı olmayan oğlu Razvan Lucescu'yu getirmek istemesi.
 
Bunu camianın kolaylıkla kabul edemeyeceğini Lucescu ile paylaşan Usta'nın eğer bu tarz bir uygulamaya gitmek istiyorsa kendisine Hami Mandıralı veya Fatih Tekke ile yola devam edebileceklerini anlattı. Lucescu'nun, Hami veya Tekke'nin antrenör ekibinde yer alabileceğini ama teknik direktör olarak kendisini en iyi anlayacak kişi olduğuna inandığı Razvan'dan vazgeçmeyeceğini başkana ilettiği de gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor