Lucescu yüksek uçtu

Trabzonspor'un listesinin ilk sıradasındaki teknik direktör adayı Mircea Lucescu ile yapılan ilk resmi görüşmenin detayları ortaya çıktı. Yönetim, tecrübeli çalıştırıcı ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, takımın başına geçmesini teklif etti. Luces

Lucescu yüksek uçtu
Trabzonspor'un listesinin ilk sıradasındaki teknik direktör adayı Mircea Lucescu ile yapılan ilk resmi görüşmenin detayları ortaya çıktı. Yönetim, tecrübeli çalıştırıcı ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, takımın başına geçmesini teklif etti. Lucescu'nun, görüşmede Trabzonspor'da çalışmak için 100 milyon dolar'lık bütçe ve oğlu Razvan Lucescu'nun da ekibinde olmasını şart koştuğu bildirildi. Bordo-mavili yönetim, aldığı bu şok yanıt karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. 
 
Bu şartlarda zor! 
Lucescu ile görüşmeleri sürdürecek olan yönetim kurulu, Rumen teknik adamdan gelen karşı teklifi masaya yatıracak. Özellikle istenilen bütçenin şu andaki ekonomik durumda oluşturulmasının zor olduğu konusunda yönetim kurulunun ortak kanıya varıldığı öğrenildi. Başkan Muharrem Usta'nın kulübün imkanları çerçevesinde sunulabilecek bütçeyi belirledikten sonra, Lucescu ile son bir kez bir araya geleceği ve alacağı yanıta göre Rumen hoca için kararını vereceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor