Lucescu Trabzonspor'u doğruladı!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın teknik direktör olarak takımın başında görmek istediği Shaktar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu.   Sport.ua'ya konuşan Lucescu Trabzonspor'la görüştüğünü doğrulayarak anlaşmanın şartlarını yinele

Lucescu Trabzonspor'u doğruladı!
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın teknik direktör olarak takımın başında görmek istediği Shaktar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu.
 
Sport.ua'ya konuşan Lucescu Trabzonspor'la görüştüğünü doğrulayarak anlaşmanın şartlarını yineledi. Lucescu "Şuanki kulübümde iyi bir hatıra bulmak istiyorum. Şuanda Trabzonspor'la herhangi bir anlaşma yapmadım. Kendilerine şartlarımı sundum. Ben iki yıl teknik direktörlük yapmak istiyorum ve sonrasında sportif direktör olarak devam etmek istiyorum. Bu dönemde de teknik direktör olarak oğlum Razvan Lucescu görev yapabilir". ifadelerini kullandı.
 
Bordo mavili yöneticilerin ise Lucescu'nun "Oğul" şartına nasıl bir karşılık vereceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor