Lucescu Trabzon'a geliyor mu?

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, NTV Spor canlı yayınına açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un yeni başkanı, Fenerbahçe'ye zeytin dalı uzatırken, "Savaş yok, düşmanlık yok. Aziz Yıldırım ile bir araya gelebilirim, ama herkes yerini bilecek. Biz inanıyor

Lucescu Trabzon'a geliyor mu?

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, NTV Spor canlı yayınına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un yeni başkanı, Fenerbahçe'ye zeytin dalı uzatırken, "Savaş yok, düşmanlık yok. Aziz Yıldırım ile bir araya gelebilirim, ama herkes yerini bilecek. Biz inanıyoruz ki, bizim hak ettiğimiz şampiyonluk bize teslim edilebilir. Bu bizim hakkımız, inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Lucescu ile ilgili de yeni bir açıklama yapan Usta, "Lucescu ile görüşmelerimiz oldu, hala da görüşüyoruz. Onun gibi deneyimli bir hocaya ihtiyacımız var. En az 3 yıllık olmak kaydıyla Lucescu gibi bir hocamıza ihtiyacımız. Olağanüstü şartlar olmadıkça, sağlıklı bir istikrarlı sürece gireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor