Lucescu oğlunu şart gösterdi mi?

Mircea Lucescu konusunda her şey 9 Ocak’ta belli olacak. Çünkü 8 Ocak’ta Rumen teknik adam, 11 yıldır birlikte çalıştığı Shakhtar Donetsk’in sahibi Ahmedov ile görüşecek. Özellikle iç savaş nedeniyle huzursuz olan ve sürekli yer değiştirmekten bunalan Luc

Lucescu oğlunu şart gösterdi mi?
Mircea Lucescu konusunda her şey 9 Ocak’ta belli olacak. Çünkü 8 Ocak’ta Rumen teknik adam, 11 yıldır birlikte çalıştığı Shakhtar Donetsk’in sahibi Ahmedov ile görüşecek. Özellikle iç savaş nedeniyle huzursuz olan ve sürekli yer değiştirmekten bunalan Luce, yakın dostu Ahmedov’la detaylı bir toplantı gerçekleştirecek. 
 
Luce, Trabzonspor’un kendisine yaptığı 3 yıllık teklifi söyleyecek ve izin isteyecek. Daha önce pek çok kez Türkiye’den teklif almasına rağmen Ahmedov’dan izih çıkmadığı için olumsuz yanıt veren Rumen çalıştırıcı, bu defa ayrılmaya çok yakın. 
 
Çünkü Ahmedov’un da futboldan çekilme durumu var. Ukrayna’nın en önemli işadamlarından biri olan Ahmedov, özel hayatına ve işlerine vakit ayıramadığı için kulübü bırakmayı düşünüyor. 8 Ocak’taki toplantıda bu kararını Luce’ye belirtecek olan Shakhtar’ın sahibi eğer ayrılırsa, 70 yaşındaki teknik adama da izin verecek.
 
Usta’ya kendisi söyledi
 
Lucescu, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile yaptığı son görüşmede “9 Ocak’ta size kesin haber vereceğim. Ahmedov izin verirse teklifinizi olumlu yönde değerlendireceğim” dedi. Artık gözler bu tarihe çevrilirken, bir aksilik olmazsa, taraflar 3 yıllık anlaşma imzalayacak.
 
Oğlunu şart göstermedi
 
Lucescu-Trabzonspor flörtünde en çok tartışılan konulardan biri de Rumen çalıştırıcının oğlu Razvan’dı. Başarılı teknik adamın Trabzon’da aslında sportif direktör olmak istediği, oğlunun teknik direktör yapılması durumunda geleceği iddia edilmişti. 
 
Başkan Muharrem Usta böyle bir durumun olmadığını açıkladı.  Başkan, “Lucescu bize böyle bir şart belirtmedi. Zaten istese şu anda Shakhtar’da oğlunu çok rahat hoca yapabilir. Kendisi de sportif direktör olur. Lucescu sadece oğlunun futbol bilgisine güvendiği için ekibinde olmasını istiyor. Bu konuda bir problem yok” dedi. 
 
Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler