Ligde adından söz ettiren oyuncu Trabzonspor'a önerilmiş!

Taka gazetesi köşe yazarı Hamza Mısır, bugünkü köşesinde önemli bir ayrıntıya dikkat çekti. Mısır yazısında Osmanlıspor'un başarılı oyuncusu Aminu Umar'ın Trabzonspor'a önerildiğine dikkat çekti. İşte o yazı... Amınu Umar ve Turgay Semercioğlu Turgay Seme

Ligde adından söz ettiren oyuncu Trabzonspor'a önerilmiş!

Taka gazetesi köşe yazarı Hamza Mısır, bugünkü köşesinde önemli bir ayrıntıya dikkat çekti. Mısır yazısında Osmanlıspor'un başarılı oyuncusu Aminu Umar'ın Trabzonspor'a önerildiğine dikkat çekti.

İşte o yazı...

Amınu Umar ve Turgay Semercioğlu

Turgay Semercioğlu... 

Trabzonspor'un efsane futbolcusu...

Sağ kenarın sembol isimlerinden... 

Uzun süredir TFF'nin Karadeniz Bölgesi sorumlu antrenörlük görevini yürütüyor. Geçenyıl Yavuz Selim'de karşılaştığımız bir sırada 'Hocam bölge takımlarında Trabzonspor'a önereceğin oyuncu var mı?' dediğimde Samsunspor'dan 20 yaşındaki Aminu Umar'ın adını vermişti ve özgüyle söz etmişti. O futbolcu Trabzonspor'un radarına giremedi ve Osmanlıspor'a gitti. Şimdi herkes Nijeryalı kanat oyuncusunu konuşuyor. Dışarıdan Scoutcu aramaya devam!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor