Küme hattına ramak kaldı!

Tarihinin en sancılı günlerini geçiren Trabzonspor, adım adım ligin dibine doğru ilerliyor. Son iki haftada Galatasaray ve Osmanlıspor’a kaybederek beklentilerin bir hayli uzağında kalan Bordo-Mavililer, Torku Konyaspor deplasmanından eli boş dönerek ilk

Küme hattına ramak kaldı!
Tarihinin en sancılı günlerini geçiren Trabzonspor, adım adım ligin dibine doğru ilerliyor. Son iki haftada Galatasaray ve Osmanlıspor’a kaybederek beklentilerin bir hayli uzağında kalan Bordo-Mavililer, Torku Konyaspor deplasmanından eli boş dönerek ilk yarıda da 2-1 mağlup olduğu rakibine 6 puan kaptırdı. Rakibini en son 2014-2015 sezonunda 3-2’ye deviren Fırtına, ligin flaş ekibine karşı vasatın altında bir mücadele sergiledi. 
 
Ligin dibi kaynayacak
 
Ligin ikinci yarısında çıktığı 6. maçında 15. puanını kaybeden Bordo-Mavililer için bundan sonraki haftalar diken üzerinde geçecek. 
 
Sezona Avrupa hedefiyle başlayan ancak üst üste yaşanan puan kayıplarıyla ligin dibine yaklaşan Bordo-Mavililer, önümüzdeki 5 haftada çok kritik maçlara çıkacak. Sırasıyla Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş ve Sivasspor’u konuk edecek olan Karadeniz temsilcisinin olası puan kayıplarıyla düşme potasına gerileme ihtimali bulunuyor. 27 puanla 14. sırada bulunan Trabzonspor’un hemen altında bulunan Kayserispor’un 23, Mersin İdmanyurdu’nun 20, Sivasspor’un ise 18 puanı bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor