Kulaçoğlu güçlü yönetim için geliyor

Trabzonspor camiasının önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, Trabzon'a çıkarma yapıyor. Aralık ayında yapılacak seçimli kongrede başkanlığa aday olmayacağını açıklayan, ancak camianın Trabzonspor'da etkin bir görevde olmasını ve sorumluluk al

Kulaçoğlu güçlü yönetim için geliyor

Trabzonspor camiasının önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, Trabzon'a çıkarma yapıyor.

Aralık ayında yapılacak seçimli kongrede başkanlığa aday olmayacağını açıklayan, ancak camianın Trabzonspor'da etkin bir görevde olmasını ve sorumluluk almasını ısrarla istediği Prof.Dr.Hakan Kulaçoğlu yarın ( 15 Ağustos) Trabzon'a geliyor.

 

Sezonun açılış maçında Trabzonspor’un evinde konuk edeceği  Bursaspor karşılaşmasını kurmaylarıyla birlikte  izleyecek olan Kulaçoğlu'nun, üç gün boyunca çeşitli temaslarda bulunacak

Prof Dr Kulaçoğlu Trabzon’da eski başkanlarla ve camianın önde gelen isimleriyle görüşerek güçlü bir mutabakat yönetimi kurulmasının yollarını arayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler