"Konya maçı G.Saray maçı kadar kıymetli"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, hem idmanlarda hem de diğer vakitlerinde öğrencileriyle sık sık motivasyon konuşmaları yapıyor.   Bordo-Mavili ekibin hocasının dikkat çektiği ve örnek gösterdiği karşılaşma ise kaybetmiş olmalarına rağmen Avni Aker’deki

"Konya maçı G.Saray maçı kadar kıymetli"
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, hem idmanlarda hem de diğer vakitlerinde öğrencileriyle sık sık motivasyon konuşmaları yapıyor.
 
Bordo-Mavili ekibin hocasının dikkat çektiği ve örnek gösterdiği karşılaşma ise kaybetmiş olmalarına rağmen Avni Aker’deki Galatasaray mücadelesi. Genel futbol kamuoyundan bu 90 dakika neticesinde büyük alkış alan Karadeniz ekibinin hocası, “Kaybettiğimiz bir maçtı ama çok anlık durumlar dışında futbolun doğrularını yapan, Trabzonspor’a yakışır oyunu oynayan taraftık. Taraftarımız da bizden ne beklediğini maçın sonunda bizleri alkışlayarak gösterdi” ifadelerini kullandı.
 
‘Çabuk çözmeliyiz’
 
Oyun planını da şekillendiren ve hücum futbolundan asla vazgeçmeyeceğini belirten Şota’nın, “Galatasaray karşılaşmasındaki gibi, hatta daha fazla baskılı ve oyunun hakimi olmalıyız. Bulacağımız erken bir gol, hem rakibi bozar hem de taraftarımızın stresini kırarız. Bunlar önemli noktalar. Bir şekilde bu maç döndü dolaştı en az Galatasaray karşılaşması kadar kıymetli hale geldi” değerlendirmelerini yaptığı öğrenildi.
 
Taraftarı çok önemsiyor
 
Bordo-Mavililer’in hocasının en büyük beklentisi ise taraftarlarla ilgili. “Takıma hepimiz moral vermeye çalışıyoruz. Başkanımız da bizi yüreklendiriyor” diyen Şota’nın tespitleri şöyle devam ediyor: Takıma ve bize en büyük morali her zaman olduğu gibi taraftarımız verebilir. Galatasaray maçında müthiş bir atmosfer vardı, bana eski Avni Aker günlerini hatırlatmışlardı. Şimdi yine böyle bir hava bekliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor