Kocaman: Bir adım daha atmak için!

Torku Konyaspor Teknik Dirtörü Aykut Kocaman Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kocaman, "Bu maç yakaladığımız 3 maçı pekiştirecek. İki hafta öncesine kadar moralli sonuç anlamında da istediklerini elde edebilecekleri görüntüsünü veren bir Tra

Kocaman: Bir adım daha atmak için!

Torku Konyaspor Teknik Dirtörü Aykut Kocaman Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Kocaman, "Bu maç yakaladığımız 3 maçı pekiştirecek. İki hafta öncesine kadar moralli sonuç anlamında da istediklerini elde edebilecekleri görüntüsünü veren bir Trabzonspor vardı. Son iki maçta kırılma oldu. Bu maçta bunu değiştirmek isteyecekler. Trabzonspor bu maçla yeniden çıkış yakalamak isyeteceği için bizim için zor olacak. Ligin en az gol yiyen takımı olmayı başardık bu bizi üst sıralara taşıdı. Şimdi milli maç arifesinde bir adım daha yukarı adım atmak adına ve inancımızı artırmak için önemli maç. Trabzonspor bireysel olarak güçlü. Bizde istediklerimizi yapar ve karşı tarafa kabul ettirebilirsek kazanma şansımız yüksek olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler