Kendi kendine teşekkür eden yönetim!

Bordo mavili yönetim bir ilke daha imza attı. Trabzonspor- Bursaspor maçı öncesi U17 Takımı kupa ile taraftarı selamlarken yönetimin hazırlattığı, yönetime teşekkürü içeren pankart ile sahaya çıktı. “Yönetim Kurulumuzun bize verdiği desteğe minnettarız. T

Kendi kendine teşekkür eden yönetim!

Bordo mavili yönetim bir ilke daha imza attı. Trabzonspor- Bursaspor maçı öncesi U17 Takımı kupa ile taraftarı selamlarken yönetimin hazırlattığı, yönetime teşekkürü içeren pankart ile sahaya çıktı.

“Yönetim Kurulumuzun bize verdiği desteğe minnettarız. Trabzonspor Altyapı Sporcuları” yazılı, tribünlerde gülüşmelere neden olan bu pankartla Trabzonspor Yönetim Kurulu kendine teşekkür eden yönetim kurulu olarak tarihe geçmiş oldu.

Ayrıca bu pankartı Günebakış Gazetesi Spor Müdürü Rahman Turan da köşesinde bugün geniş yer verdi.

Turan, “Hiç Yakıştı mı?” başlığıyla eleştirdiği yazısında şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye şampiyonu olan Trabzonspor U17 takımına Avni Aker’de, “Yönetim kurulumuzun bizlere verdiği desteğe minnettarız. Trabzonspor alt yapı sporcuları” yazılı pankart açtırıldı. Allah aşkına bu neyin nesi… Bu takım veya sporcular başka kulübün sporcuları mı? Böyle bir pankartı Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi sporcuları açmış olsa sözümüz olmaz. Ancak bu oyunculara destek olmak Trabzonspor yönetiminin zaten öncelikli görevidir, zorunluluğudur.

Bırakın Allah aşkına…

Kulüp bünyesinde sporcuları kullanarak yaptırılan bu yönetim propagandası Bursaspor galibiyetinin yanında hiç şık durmadı!”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor