Karar geciktirmeyi düşünen yönetim şikede neden sustu?

Şike davasında suçlulara beraat delillere de yok edilme kararı vermesi trabzonsporlular şok etti.. Bordo mavili kulüp yönetiminin şike sürecindeki pasifliği bir kez daha gündeme getirildi. Başta ibrahim hacıosmanoğlu olmak üzere yönetimin " o kupayı alaca

Karar geciktirmeyi düşünen yönetim şikede neden sustu?

Şike davasında suçlulara beraat delillere de yok edilme kararı vermesi trabzonsporlular şok etti.. Bordo mavili kulüp yönetiminin şike sürecindeki pasifliği bir kez daha gündeme getirildi.

Başta ibrahim hacıosmanoğlu olmak üzere yönetimin " o kupayı alacağız" demesine rağmen pasif davranması olayların bu noktaya gelmesindeki önemli nedenlerden biri olarak nitelendirildi. Kongre davasında dosyayı tekirdağdqn vererek kararın geç verilmesini sağlamayı bile düşünebilen yönetimin neden şike davasında gerekli hamleleri yapmadığı tartışılmaya başlandı. Sosyal medyada mahkemenin kararını tartışan taraftarlar özellikle hacıosmanoğlu nun siyasi davranışlarını ve tff seçimlerinde yıldırım demiröreni desteklemesini gündeme getirerek sert şekilde eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor