Kaptan Onur Konuştu: "Sürprize...

Bordo-mavililer'in kaptanı Onur Kıvrak, Akhisar Belediyespor karşısında kötü bir sürprize mahal vermeyeceklerini ifade etti. Trabzonspor'a gönül verenleri mutlu etmenin tek yolunun çıktıkları yolculukta kupaya uzanmak olacağını söyleyen başarılı kaleci, "

Kaptan Onur Konuştu: "Sürprize...

Bordo-mavililer'in kaptanı Onur Kıvrak, Akhisar Belediyespor karşısında kötü bir sürprize mahal vermeyeceklerini ifade etti.

Trabzonspor'a gönül verenleri mutlu etmenin tek yolunun çıktıkları yolculukta kupaya uzanmak olacağını söyleyen başarılı kaleci, "Arkadaşlarımız bunun bilincinde, Akhisar karşısında yakışan oyunu ortaya koyarak bir adım daha hedefimize yaklaşacağımıza eminim. Kötü bir sürprizle karşı karşıya kalmayız" diye konuştu.

Türkiye Kupası'nı müzelerine uzun bir aranın ardından götüreceklerini iddia eden Onur Kıvrak, "Ligde iyi bir noktada olmadığımız bir gerçek. Fakat kupayı almak için elimizde bir fırsat var. Bunu değerlendirmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler