Kaptan Onur ilk kez konuştu

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında formasını yere attığı iddia edilen ve sert eleştirilere maruz kalan Onur Recep Kıvrak Haber61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hüseyin Avni Aker Stadyumunda karşılaşma 4-0 Fenerbahçe’nin

Kaptan Onur ilk kez konuştu

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında formasını yere attığı iddia edilen ve sert eleştirilere maruz kalan Onur Recep Kıvrak Haber61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Avni Aker Stadyumunda karşılaşma 4-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile giderken karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım’ın tatil ettiği maçın ardından formasını, kaptanlık  pazı bandını  ve eldivenlerini yere koyan Onur saha içinde yaşanan olayı tüm çıplaklığı ile açıkladı.

Onur yaptığı açıklamada, benim hakkımda yazılıp çizilenler tamamen yalan. Sezon başından beri benimle uğraşanlar sağ olsun onların işleri güçleri. Onların kim oldukları zaten belli. Allah nasip ederse gelişmeler yaşanırsa bende basın toplantısında her şeyi açıklarım dedi.

Saha içinde yaşanan olaya açıklık getiren Onur Recep Kıvrak, karşılaşma tatil edildikten sonra ben kulübeye gittim formayı yere atmadım kaptanlık pazı bandını üzerine koyarak formayı yere koydum. Bana Hami hoca oğlum ne oldu dedi. Hocam ne karım kaldı ne kızım kaldı ne beşikteki çocuğum kaldı ne anam kaldı ne babam kaldı dedim. Hocam ben bu saatten sonra yokum dedim bu konuşmanın ardından Hami hoca bana oğlum sen geç soyunma odasına dedi. Hami hoca ile aramızdaki muhabbetimiz sadece bu. Soyunma odasında da Hami hocayla konuştuk. Bana da zamanında tribünlerden çok küfürler edildi. Trabzonspor forması altında bu kadar gol atmama rağmen bende aynı küfürlere maruz kaldım dedi.

Teknik direktör Hami Mandıralı’yı  abim gibi seviyorum diyerek sözlerine devam eden Onur Recep Kıvrak, benim Hami hocayla bir problem yaşamam diye bir durum söz konusu olamaz. Bazı insanlar bunları bilerek yapıyorlar. Bana sezon başı ne yaptılarsa şimdide aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar.  Onların gücüne gidiyor benim burada durmam. Onların gücüne gidiyor bir İzmirli dokuz yıldır buradan kaçmaz diye. Beni karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunları yapanlara bunu göstereceğini belirten Kıvrak, onlar benim kadar Trabzonsporlu değil onlara kimin daha büyük Trabzonsporlu olduğunu göstereceğim dedi.

Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak yaşanan bu olayların ardından hiçbir yönetici ile konuşmadığını dile getirdi.

Haber : Tuncay Lakot

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler