Kamp öncesi ödeme var

Yönetim böylece kamp öncesinde futbolculara moral vereyi planlıyor. Bordo-Mavililer’de yönetim, federasyondan erken avans olarak aldığı paranın bir bölümünü transferde kullanmayı düşünürken diğer bir bölümüyle de takıma ödeme yapacak. Bu ödemelerin yurt d

Kamp öncesi ödeme var
Yönetim böylece kamp öncesinde futbolculara moral vereyi planlıyor. Bordo-Mavililer’de yönetim, federasyondan erken avans olarak aldığı paranın bir bölümünü transferde kullanmayı düşünürken diğer bir bölümüyle de takıma ödeme yapacak.
 
Bu ödemelerin yurt dışı kampının başlayacağı temmuz ayının hemen başında gerçekleşmesi bekleniyor. Yönetim böylece kamp öncesinde futbolculara moral vermiş olacak.
 
Transferde frene basan Trabzonspor'da, yönetimin durumu nedeniyle ödemenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor