Kale Esteban'a emanet

Son antrenmanda yine dizindeki ağrıları nükseden Onur Kıvrak, Mersin kadrosundan çıkarıldı. Konyaspor mücadelesinde de Bordo-Mavililer'in kalesini koruyan Esteban bir kez daha şans bulacak.   Trabzonspor’da milli ara birçok oyuncunun iyileşmesine ve arayı

Kale Esteban'a emanet
Son antrenmanda yine dizindeki ağrıları nükseden Onur Kıvrak, Mersin kadrosundan çıkarıldı. Konyaspor mücadelesinde de Bordo-Mavililer'in kalesini koruyan Esteban bir kez daha şans bulacak.
 
Trabzonspor’da milli ara birçok oyuncunun iyileşmesine ve arayı kapatmasına zemin hazırlarken, son günlerde ise üst üste talihsizlikler yaşandı. 
 
O isimlerden biri Onur Kıvrak oldu. Tıpkı Konyaspor öncesindeki son provada olduğu gibi Mersin sınavının taktik çalışmasında da dizinde ağrılar hisseden kaptan, antrenmanı yarım bıraktı. Bu sürpriz gelişme üzerine teknik direktör Şota, Onur’u kadrodan çıkardı ve Esteban’asarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor