Jose Bosingwa şoku yaşanıyor

Trabzonspor'da Jose Bosingwa şoku yaşanıyor... Tecrübeli futbolcu sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren forma giyemiyordu.   Bosingwa'nın sakatlığı nihayet geçti, Portekizli oyuncu dün de antremana çıktı. Spor Alemi'nde yer ala

Jose Bosingwa şoku yaşanıyor
Trabzonspor'da Jose Bosingwa şoku yaşanıyor... Tecrübeli futbolcu sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren forma giyemiyordu.
 
Bosingwa'nın sakatlığı nihayet geçti, Portekizli oyuncu dün de antremana çıktı. Spor Alemi'nde yer alan habere göre alacakları nedeniyle UEFA'ya başvuran 33 yaşındaki sağ bekin Trabzonspor'la olan sözleşmesi bugün itibariyle resmen feshedildi.
 
BEŞİKTAŞ VE FIORENTINA BEKLİYOR
 
Trabzonspor taraftarının aylardır yolunu gözlediği Bosingwa, bundan sonra istediği takıma imza atabilecek. Bir süredir Bosingwa'nın Trabzonspor'daki durumunu takip eden Beşiktaş ile Fiorentina'nın Portekizli futbolcu için kısa süre içerisinde harekete geçeceği belirtiliyor.
 
2013-2014 sezonunun başında bonservissiz olarak Trabzonspor'a katılan Bosingwa, bordo mavili formayla 70 resmi maça çıkıp 5 asist yapmıştı. Deneyimli savunmacı, daha önce Chelsea ve Porto gibi dev kulüplerin de formasını giymişti.
 
188606.jpg1-707.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor