İtalya'dan Trabzonspor'a transfer iddiası

Elindeki savunma oyuncularının 3 kulvarı kaldıramayacağı düşüncesinde olan teknik direktör Şota Arveladze, bu mevkiye ısrarla transfer yapılmasını istiyor.  Yeni sezona sayılı günler kala takviyelerin bitirilmesi için Sportif Direktör Süleyman Hurma ile k

İtalya'dan Trabzonspor'a transfer iddiası
Elindeki savunma oyuncularının 3 kulvarı kaldıramayacağı düşüncesinde olan teknik direktör Şota Arveladze, bu mevkiye ısrarla transfer yapılmasını istiyor. 
 
Yeni sezona sayılı günler kala takviyelerin bitirilmesi için Sportif Direktör Süleyman Hurma ile koordineli bir şekilde çalışan Gürcü hocanın radarına son olarak Fernando Tissone’nin girdiği iddia edildi.
 
İtalya’nın önde gelen spor sitelerinden Tutto Mercato’nun haberine göre Karadeniz temsilcisi, sezonu İspanya temsilcisi Malaga’da geçiren Fernando Tissone’ye kanca attı. 
 
Haberde ayrıca Malaga’yla 1 yıl daha kontratı bulunan Arjantinli futbolcu için Trabzonspor’un yanı sıra Fiorentina’nın da devrede olduğu, Benfica’nın da teklif yapacağı yazıldı.
 
900 bin Euro ücreti var
 
İspanya La Liga’da geçen sezon sadece 7 maçta forma giyen deneyimli savunma oyuncusunun ayrılma fikrine sıcak baktığı, artık istikrarlı bir şekilde oynayabileceği bir takıma gitmek istediği belirtildi. 
 
Bu doğrultuda hem stoper hem de ön libero oynayan 28 yaşındaki futbolcu için Bordo-Mavili kurmayların 900 bin ile 1.1 milyon Euro arası bir satın alma teklifi sunacağı kaydedildi. Transfer görüşmelerinin önümüzdeki haftaya kadar olumlu ya da olumsuz yönde netleşeceği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler