İtalya'dan ilginç iddia! Trabzonspor...

Makedon ekibi Rabotnicki'ye kaybederek Avrupa Ligi'nden elenen Trabzonspor, yıldız transferde de kayba uğradı.   Tuttomercato'nun haberine göre Fiorentina'nın Şilili yıldızı Eduardo Vargas'ı isteyen Bordo-mavili yönetim, Avrupa kozunu kaybedince transferd

İtalya'dan ilginç iddia! Trabzonspor...

Makedon ekibi Rabotnicki'ye kaybederek Avrupa Ligi'nden elenen Trabzonspor, yıldız transferde de kayba uğradı.

 
Tuttomercato'nun haberine göre Fiorentina'nın Şilili yıldızı Eduardo Vargas'ı isteyen Bordo-mavili yönetim, Avrupa kozunu kaybedince transferden sonuç alamadı.
 
Vargas için 1 milyon avro kiralama bedeli teklif ettiği belirtilen Trabzonspor, Avrupa'dan gelebilecek paranın kaybedilmesi üzerine yıldız oyuncunun yıllık alacağı ve 8.5 milyon avroluk serbest kalma bedelini de düşünerek Vargas transferinden vazgeçti.
 
Geçen sezonu Queens Park Rangers'ta kiralık geçiren Vargas için Fiorentina 1.5 milyon avro kiralama bedeli istiyor. Oyuncunun sözleşmesinde 8.5 milyon avroya serbest kalır maddesi de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor