İstifa etmek için neyi bekliyorsunuz?

Bordo-Mavililer, Başakşehir maçında aldığı yenilgi ile kara günlere devam ederken, maç içerisinde ve sonrasında taraftar artık isyan etti.  Trabzonspor tarihin en kötü günlerini yaşarken İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibinin, Başakşehir yenilgisi sonrası hala

İstifa etmek için neyi bekliyorsunuz?
Bordo-Mavililer, Başakşehir maçında aldığı yenilgi ile kara günlere devam ederken, maç içerisinde ve sonrasında taraftar artık isyan etti.  Trabzonspor tarihin en kötü günlerini yaşarken İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibinin, Başakşehir yenilgisi sonrası hala aday olmayı tartışması bile taraftarı isyan ettiriyor.
 
ZİRVE VARMIŞ!
 
Şampiyonluk yarışında daha yolun başında artık havlu atan Bordo-Mavililer’i hem ekonomik hem de idari olarak çökerten Hacıosmanoğlu ve ekibinin İstanbul’da yapacağı zirvede taraftarının isteği aday olmama kararı vermesi. Çünkü taraftarlar Başakşehir maçı sonrasında yönetimi yoğun protestoya tutarken, Hacıosmanoğlu’nun da artık bu tabloda Trabzonspor adına aday olmaması bekleniyor. Taraftar dünkü maç sonrası isyan etti: “Düşün Trabzon’un yakasından..”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor