İşte Trabzonspor'un yeni transferleri

Yabancı sınırının kalkmasının ardından, transfer listesini geniş yelpazede tutan Trabzonspor henüz transfer yapabilmiş değil. Kadroya en az 5-6 yabancı futbolcu alacaklarını imza töreninde açıklayan Sportif Direktör Süleyman Hurma günlerdir çalışmalarını

İşte Trabzonspor'un yeni transferleri
Yabancı sınırının kalkmasının ardından, transfer listesini geniş yelpazede tutan Trabzonspor henüz transfer yapabilmiş değil.
 
Kadroya en az 5-6 yabancı futbolcu alacaklarını imza töreninde açıklayan Sportif Direktör Süleyman Hurma günlerdir çalışmalarını sürdürüyor fakat Kayserispor’dan eski öğrencileri Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ’ın dışında takıma kazandırdığı futbolcu bulunmuyor. 
 
“Kampa kadar transferleri bitirelim” diyen Ersun Yanal’ın bu talebi ilk etapta gerçekleşmedi. 3 Temmuz’da Hollanda’da kampa girecek olan Bordo-Mavililer’de deneyimli çalıştırıcı, eldeki futbolcularla maksimim verimi almayaca çalışacak. Bu doğrultuda gözler Hollanda’da Yatabare, Waris, Onur Kıvrak ve Kevin Constant’ta olacak.
 
Onur Kıvrak
 
Taraftarların dört gözle beklediği Onur Kıvrak Hollanda kampına hazır halde katılacak, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmak için sıkı şekilde hazırlanacak. 2 Ekim 2014’te Legia Varşova maçında diz yan bağları kopan ve sezonu kapatan 27 yaşındaki file bekçisi de forma hasretini dindirmek için tatilde bile antrenörlerin özel olarak hazırladığı güç ve dayanıklılık çalışması yapıyor. Ersun Yanal’ın şampiyonluk yolundaki en kilit ismi olan Onur, bu bilinçle çalışmalarını sürdürüyor.
 
Kevin Constant
 
Trabzon’da disiplinsiz davranışları nedeniyle Ersun Yanal’ın antrenmanlara almadığı ancak hakkında kadro dışı kararı da bulunmayan Constant’ın durumu belirsizliğini koruyor. Her fırsatta sosyal medyadaki hesaplarından Trabzonspor’da kalacağını belirten Gineli futbolcunun, transferin yapılmaması sonrası affedilmesi gündeme geldi. Yönetimin son bir şans daha verilmesi için baskı yapması Yanal’ın üzerinde olumlu sonuç yarattı. 
 
Yatabare
 
Geride kalan sezonda sakatlıklarla boğuşan ve beklentilerin çok altında kalan Yatabare’nin gönderilecekler arasında yer aldığı iddia ediliyordu. Vahid Halilhodzic döneminde Fransa’nın Guingamp takımından 2.5 milyon Euro’ya transfer edilen 30 yaşındaki oyuncu Hollanda kampında Ersun Yanal tarafından değerlendirmeye alınacak. Yanal, öğrencisinin performansında gözle görülür bir yükseliş ve idmanlardaki isteğini artmış olarak görürse yeni sezonda da kullanacak. Fakat senaryo tam tersi işlerse gelen teklifleri yönetim değerlendirecek.
 
Waris
 
Trabzonsporlu taraftarların Oscar Cardozo’dan sonra en çok beklenti içerisinde olduğu futbolcu kuşkusuz Majeed Waris’ti... Ganalı oyuncunun, Rusya’nın Spartak Moskova takımından 6 milyon Euro’ya transfer edilmesinden dolayı eleştiri oklarının hedefinde olan mevcut yönetim, Waris’in takımda kalmasında ısrarcı davranıyor. Tecrübeli oyuncu,     Katar ve Dubai ekiplerinden teklif almasına rağmen, pazarlıklarda yapıcı davranmayan Bordo-Mavili kurmaylar, gelecek adına Waris’ten çok şey bekliyor ve Yanal da bu durumun farkında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor