İşte Şota'nın denediği 11

Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmnda İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze'nin ilk 11'i netleşiyor. Gürcü teknik adam bugün gerçekleştirilen antrenmanda futbolcularına çift kale maç yaptırdı. İlk 11'de d

İşte Şota'nın denediği 11

Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmnda İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze'nin ilk 11'i netleşiyor.

Gürcü teknik adam bugün gerçekleştirilen antrenmanda futbolcularına çift kale maç yaptırdı. İlk 11'de düşündüğü isimleri beyaz yelekle oynatan Şota, bir süredir takımda forma vermediği Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici'ye şans verdi.

Kalede Onur'u oynatan Şota defans hattını Aykut,Medjani, Douglas ve Alper'den kurdu. Orta sahada Erkan,Okay,Mehmet,Özer ve Cavanda forvette ise Cardozo'yu oynattı.

Şota'nın Başakşehir karşısına da bu kardoya benzer bir ilk 11'le çıkması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor