İşte Sadi Tekelioğlu'nun Hedefi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, ligde üst  sıralar, kupada da şampiyonluğun dışında hiçbir sonucu başarılı kabul  etmeyeceğini söyledi.   Tekelioğlu, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında  Trabzonspor'un arzu edilen yerde olamadığını ancak

İşte Sadi Tekelioğlu'nun Hedefi!
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, ligde üst  sıralar, kupada da şampiyonluğun dışında hiçbir sonucu başarılı kabul  etmeyeceğini söyledi.
 
Tekelioğlu, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında  Trabzonspor'un arzu edilen yerde olamadığını ancak ikinci yarıda üst sıralarda  yer alabilecek bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.
 
Göreve devam etmesi halinde ligde prestijli bir Trabzonspor olacağını  ifade eden Tekelioğlu, "Ligi salan, bırakan bir Trabzonspor değil, prestijli bir  Trabzonspor olacak. Ligde ilk 3-4 ü kovalayan bir Trabzonspor olmalı. Kupa  şampiyonluğu dışında da hiçbir sonucu başarılı kabul etmeyeceğim" dedi.
 
Tekelioğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nın Avrupa kupaları açısından önemli  olduğuna dikkati çekerek, "Finalde üst sıralardaki takımlara kaybederseniz yine  Avrupa'ya gidiyorsunuz. Biz o şekilde düşünceye sahip değiliz. Yanlış yaparak  yenilerek kazanılmış bir Avrupa kupasında mücadele etmek istemeyiz. Kazanarak  elde edilmiş bir Avrupa düşünüyoruz. Bunun için de kupada hedef kupa şampiyonluğu  ve Avrupa. İyi bir hazırlık dönemi, iyi bir transfer dönemiyle Trabzonspor bunu  elde edebilecek kapasitededir" diye konuştu.
 
Sadi Tekelioğlu, forvet oyuncularına yapılan eleştirilere ilişkin ise  "N'Doye'ye şans verdik ama bizim istediğimiz seviyeye gelmedi. Gerçek  kapasitesine gelmesi gerekiyor. Cardozo'nun benim olduğum dönemdeki  performansından memnunum. 3-4 maç iyi performans gösterdi" ifadesini kullandı. Genç oyunculara forma vermeye devam edeceğini anlatan Tekelioğlu,  şunları söyledi: "İkinci yarı kupa lig maçlarında aynı anlayışım devam edecek. Genç  oyuncuların, Trabzonspor camiasının buna ihtiyacı var. Bu potansiyelimiz var ve  harekete geçirmek için iyi fırsat. Yönetim de biz de buna müsaitiz. Sadece  altyapıda sonuç olarak başarı üretmek yetmiyor, bu oyuncuların A takımda görev  alması önemli. Onlara şans verip gündeme getirmek istiyoruz. Altyapı bir futbolcu  deryası, ordusu. Daha forma şansı vermediğimiz oyuncular var. İlerleyen  dönemlerde fırsat buldukça bu isimlere görev vermeyi düşünüyoruz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor