İşte Mehmet'in hayali

Trabzonspor'un orta saha oyuncularından Mehmet Ekici, özel açıklamalarda bulundu. Ekici, aradan sonra daha yüksek form düzeyiyle oynayacağına inandığını ifade ederek, "Tatilde de çalışıyorum. Eksiklerimi gidererek ikinci yarıya tam hazır şekilde gireceğim

İşte Mehmet'in hayali
Trabzonspor'un orta saha oyuncularından Mehmet Ekici, özel açıklamalarda bulundu. Ekici, aradan sonra daha yüksek form düzeyiyle oynayacağına inandığını ifade ederek, "Tatilde de çalışıyorum. Eksiklerimi gidererek ikinci yarıya tam hazır şekilde gireceğim. İlk yarıda yaşadığım sakatlıklar nedeniyle bir türlü tam istediğim formu yakalayamadım. Ancak ikinci yarı çok daha farklı olacak" dedi. 
 
2. yarı farklı olacak 
Mehmet, milli formayla Euro 2016'da mücadeleyi etmeyi çok istediğini de vurgulayarak, "Euro 2016 hep hayallerimi süslüyor diyebilirim. Bunun için öncelikle takımımın başarılı olması gerektiğini ve sürekli oynamam gerektiğini biliyorum. Takımda benimle birlikte birçok arkadaşım da Milli Takım'a gitmek istiyor. İkinci yarı çok daha farklı olacak" diye konuştu.
 
Şampiyonluk istiyor 
Öte yandan Trabzonspor'da mutlu olduğunu her fırsatta dile getirdiğini söyleyen Mehmet, "Menajerimle konuştum ve bana transfer teklifi getirmemesini söyledim. Çünkü Trabzonspor'da henüz görevim bitmedi. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bu sezon aslında güçlü bir kadro ile hedeflerimize ulaşmak adına yoluna çıkmıştık ancak hatalar ve aksilikler peşimizi bırakmadı" dedi. 
 
Erkan ile aram çok iyi 
Sezonun ilk yarısında yaşanan kavga olayının artık gündeme gelmemesi gerektiğini de vurgulayan Ekici, şöyle konuştu: "O dönem maalesef yalnız Mebırakıldığım için ciddi şekilde moralim bozulmuştu. Ancak yeni gelen başkan benimle görüştü ve Erkan ile şu anda konuşuyoruz. Hatta birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz. O yüzden bu konuyla ilgili yeniden konuşmak istemiyorum. Geçmiş bitmiş bir olay yeni ve güzel günlere 
odaklandım."
 
Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor