İşte Cavanda'nın satış fiyatı

Trabzonspor yönetiminin bonservis bedelini 10 Milyon Euro olarak belirlediği öğrenildi.   Bordo Mavililerin sezon başında Lazio’ya 1 Milyon 750 bin Euro ödeyerek kadrosuna dahil ettiği Luis Cavanda için yönetimin bonservis bedelini belirlediği öğrenildi. 

İşte Cavanda'nın satış fiyatı
Trabzonspor yönetiminin bonservis bedelini 10 Milyon Euro olarak belirlediği öğrenildi.
 
Bordo Mavililerin sezon başında Lazio’ya 1 Milyon 750 bin Euro ödeyerek kadrosuna dahil ettiği Luis Cavanda için yönetimin bonservis bedelini belirlediği öğrenildi. 
 
juventus ve Marsilya gibi dev takımların talip olduğu, 25 yaşındaki oyuncunun fiyatını yönetimin 9 kat daha artırdığı bildirildi. Trabzonspor yönetiminin Cavanda’yı satmak istemediği ancak kapısını çalacak takımlar için 10 Milyon Euro bonservis bedeli talep edeceği ifade edildi. Bu arada Cavanda’yı Juventus  ve Marsilya’nın yanısıra başka bir İtalya devinin de yakın takibe aldığı seslendirildi. Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran ve şuanda İnter’in başında olan Roberto Mancini ‘nin de yetenekli oyuncunun ismini yönetime verdiği öğrenildi. Belçikalı oyuncuyu mercek altına aldığı öğrenilen İnter’in yakın zamanda Trabzonspor’a resmi teklif iletmeye hazırlandığı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor