İshak Doğan Kayserispor'da mı?

Trabzonspor’da yönetimin kendine kulüp bul tebliğinin ardından süper ligde 3 takımla görüşmelerini sürdüren İsak Doğan Kayserispor ile anlaştı haberlerine açıklık getirdi. Haber 61'den Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulunan İsak Doğan,Şuana kadar bir kulüpl

İshak Doğan Kayserispor'da mı?

Trabzonspor’da yönetimin kendine kulüp bul tebliğinin ardından süper ligde 3 takımla görüşmelerini sürdüren İsak Doğan Kayserispor ile anlaştı haberlerine açıklık getirdi.

Haber 61'den Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulunan İsak Doğan,Şuana kadar bir kulüple anlaşmadığını belirterek"  "Birkaç gündür Kayserispor ile anlaştığım haberlerini bende okuyorum. Hiçbir kulüple anlaşma sağlamadım. Evet görüştüğüm kulüpler var ama para konusunda anlaşma sağlayamadım . Kendim için en doğru seçimi yapmak istiyorum "ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler