İngiliz gezeteden Trabzonspor'a forvet iddiası

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü Trabzonspor'da forvet mevkii için İngiliz gazetesi Boşnak futbolcu Jelavic'in ismini gündeme getirdi.Napoli ve Al Ahli'nin de istediği 29 yaşındaki golcünün tercih

İngiliz gezeteden Trabzonspor'a forvet iddiası

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü Trabzonspor'da forvet mevkii için İngiliz gazetesi Boşnak futbolcu Jelavic'in ismini gündeme getirdi.

Napoli ve Al Ahli'nin de istediği 29 yaşındaki golcünün tercihinin Türkiye'den yana olduğunu belirten Daily Star gazetesi, Hırvat oyuncunun bir yakının "Jelavic bu seviyedeyken bir alt ligde oynamak istemiyor. Hull City de kendisinin önünde engel olmamak adına söz verdi. Her durumda ligden düştükleri için yüzde 30'luk bir maaş kaybına uğrayacak. Jelavic bu yüzden kayıplarını en aza indirmek için doğru bir transfer peşinde koşuyor" dediğini duyurdu.

Gazete Trabzonspor'un Hully City ile futbolcunun bonservisi konusunda anlaştığını ama tek sorunun bu paranın ödeme vadesinde bulunduğunu yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor