İHOsporluların yeni taktiği

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı - Trabzonspor camiasında enteresan olaylar yaşanıyor. Özellikle Trabzonspor’da önümüzdeki Aralık ayında yapılacak olan kongre öncesi bu daha da alevlendi. Belli bir kesim Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğ

İHOsporluların yeni taktiği

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı - Trabzonspor camiasında enteresan olaylar yaşanıyor.

Özellikle Trabzonspor’da önümüzdeki Aralık ayında yapılacak olan kongre öncesi bu daha da alevlendi. Belli bir kesim Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin sebep olduğu sportif başarsızılık, yanlış transfer politikaları ve mali tablodaki uçurumu göz ardı etmek için bahaneler üretmeye şimdiden başladılar.

Tabiki hakemlerin yaptığı yanlışları bizde yok saymıyoruz ama ortada bir enkaz var. Bu enkaza rağmen görmezden gelen kesim şimdide ortaya yeni bir iddia attılar.

Sosyal medyada paylaştıkları mesajda, “Az önce aldığımız bilgilere göre başkan İbrahim Hacıosmanoğlu şike davasından vazgeçmeyip şike davasının üstüne gidince TFF Trabzonspor’u durdurmaya ve yıldırmaya çalışıyor. Başkana büyük baskı var FİFA’ya başvurmaması için. Başkan geri adım atmıyor ve TFF Başkanı, İbrahim Hacıosmanoğlu’nu devirmek için saha sonuçlarını direkt etki ediyor. Başkanı yanındaki tüm dava arkadaşları sattı başkan yalnız bırakıldı” ifadelerini kullanarak algı yönetmeye çalıştılar.

Halbuki Trabzonspor Hukuk Kurulu’nda görev alan avukat Nusret Yılmaz, şike davasında Başkan Hacıosmanoğlu’nun CAS başvurusunu özellikle bekletttiğini söylemesine rağmen Başkan Hacıosmanoğlu bu iddiaya cevap bile verememişti. Ayrıca Başkan Hacıosmanoğlu şike davasında çok etkin görev alan Trabzonspor Hukuk Kurulu’nun görev yağmasını engellemiş ayrıca istifaya bile zorlayacak şekilde etki etmiştir ve süreçte hukuk kurulu ortadan kalkmıştır. Son şike davasında da Trabzonspor’un haklarını doğru düzgün kime savunamamıştı.

Hacıosmanoğlu’nun şike konusunda tutumları Trabzonspor’a şike davasında zarar vermesine rağmen bu mesajlarla algı yönetmeye kongreyi etilemeye çalışıyorlar. Ama bunlara bordo mavililer, ‘İHOsporlular saçmalıyorlar’ diyerek yaklaştılar. Öte yandan özellikle Hacıosmanoğlu’na çok yakın isimler, Aralık ayı kongresi öncesi, Trabzonspor’daki Ak Partililere düşman olanları onu istemiyor algısı yaratarak Ak Partili bordo mavililerin desteğini almak için türlü oyunlara başvurmaya başladılar. Halbuki Trabzonspor içerisinde siyasi kutuplaşmaları yapanlar bu kesimler. Üst kimlik ise Trabzonspor.

12205009_1049070385187441_1048235038_n.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor