Ibanez transferinde son durum ne?

Ibanez kaç yıllık sözleşme imzalayacak?

Ibanez transferinde son durum ne?
Trabzonspor'un transferi için görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na açıkladığı Ibanez'in durumu ile ilgili kulüp Genel Sekreteri Gençağa Meriç açıklamada bulundu.

KAP'a bildirilmesinin ardından uzun bir süre geçmesine rağmen sözleşme imzalanmayan İbanez ile 2 yıllık anlaşma yapılacağını açıklayan Meriç " ''Ibanez uzun süredir takip ettiğimiz bir isim, scout ekibimizde olumlu rapor sundu. Ersun Hoca'ya da sorduk, alabiliriz dedi ve görüşmelerimiz sürüyor ve Ibanez ile 2 yıllık anlaşma imzalayacağız.İhtiyaç duyduğumuz bölgeler için isimler belirledik, alternatiflerini de belirledik bu çerçevede hareket edeceğiz. Belirlenen oyuncularla irtibatlarımız devam ediyor ve listemizdeki isimler belli.'' ifadelerini kullandı.

Kızılyıldız'da forma giyen Luis Ibanez bu sezon çıktığı 33 karşılaşmada solbek olmasına rağmen 10 gol atarak 15 de asist kaydetti. Sol açıkta da forma giyen yetenekli ismin solbekte görevlendirilse de defansif değil ofansif gücünün daha çok olduğu belirtiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor