Ibanez: "Heyecan verici"

Trabzonspor'un KAP'a bildirdiği Ibanez Türkiye ligini heyecan verici olarak gördüğünü söyledi.

Ibanez: "Heyecan verici"
Trabzonspor görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Luis Ibanez "Türkiye ligi heyecan verici" dedi.

Bordo-mavililerin resmen görüşmelere başlandığını açıkladığı Luis İbanez'i teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği ortaya çıktı.

İbanez'in geçtiğimiz sezonki performansı için Yanal'ın "Rüya gibi" dediği belirtilirken, Trabzonspor'un İbanez'i en kısa zamanda Türkiye'ye getirerek sağlık kontrolünden geçireceği ve ardından üç yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Bu arada 1.70 boyundaki sol bekin yöneticilere, "Türkiye ligini heyecan verici olarak görüyorum ve Trabzonspor'un buradaki takımlar arasında çok iyi bir konumda olduğunu biliyorum" dediği öğrenildi.

Öte yandan bordomavililerin İbanez'i açıklaması Kızılyıldız taraftarını kızdırdı. Taraftarlar sosyal medyadan "Luis'i satarsan kendini o koltukta tutamazsın başkan. Önce Grujic şimdi İbanez, yok artık. Yine aşkımız paraya yenildi" yorumları ile tepkisini dile getirdi. (Fotomaç)
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler