Hüseyin Avni Aker Stadı ile ilgili Şok Haber!

Trabzon’daki yoğun kar yağışı sebebiyle Hüseyin Avni aker Stadı’nın çimlerinin beyaz örtüyle kaplanmasının ardından devreye Bordo-Mavili ekibin görevlileri girdi ancak etkili olamadı!   Öğle saatlerinde kar küreme makineleriyle temizlik işlemine başlayan

Hüseyin Avni Aker Stadı ile ilgili Şok Haber!
Trabzon’daki yoğun kar yağışı sebebiyle Hüseyin Avni aker Stadı’nın çimlerinin beyaz örtüyle kaplanmasının ardından devreye Bordo-Mavili ekibin görevlileri girdi ancak etkili olamadı!
 
Öğle saatlerinde kar küreme makineleriyle temizlik işlemine başlayan işçiler, gelen telefon sonrasında çalışmayı yarıda bıraktı. 
 
Hüseyin Avni Aker Stadı’nın zeminini yapan şirketin yetkililerinin, görevlileri arayıp, “Aman zemine dokunmayın. Eğer temizlemeye çalışırsanız saha zarar görür ve bu sezon o zeminde bir daha maç oynanamayabilir” uyarısında bulunduğu ve çalışmaların iptal edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor