Hurma'nın yerine gelecek isim!

Trabzonspor'da Pazartesi günü listesindeki isimleri kamuoyuna açıklayarak, başkan adaylığını resmileştirecek olan Celil Hekimoğlu’nun yönetim omurgası belli oldu.   Hekimoğlu’nun listesinin Trabzon kanadı büyük oranda belli. Hekimoğlu’nun listesinin omurg

Hurma'nın yerine gelecek isim!
Trabzonspor'da Pazartesi günü listesindeki isimleri kamuoyuna açıklayarak, başkan adaylığını resmileştirecek olan Celil Hekimoğlu’nun yönetim omurgası belli oldu.
 
Hekimoğlu’nun listesinin Trabzon kanadı büyük oranda belli. Hekimoğlu’nun listesinin omurgası'nı ise, Sebahattin Çakıroğlu, Hakan Kulaçoğlu, Bekir Bülbüloğlu, Emin Karaman, Zeyyat Kafkas, Hüseyin Örs, Faruk Kanca oluşturacak.

Hekimoğlu, kulüp profesyonel kadro ile ilgili olarak da çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda hiçbir bilgi sızmayan Hekimoğlu cephesinde, futbol direktörlüğü için belirlenen isim Ali Kemal Denizci.

Fotospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor