Hurma'dan istifa iddialarına yanıt

Trabzonspor'da değişen yönetimin ardından köklü değişim sinyalleri Bordo-Mavili camianın hareketli saatler yaşamasına neden oluyor. Bordo-Mavili camiada istifa ettiği iddia edilen Sportif Direktör Süleyman Hurma Haber61 Spor Servisine çarpıcı açıklamalar

Hurma'dan istifa iddialarına yanıt

Trabzonspor'da değişen yönetimin ardından köklü değişim sinyalleri Bordo-Mavili camianın hareketli saatler yaşamasına neden oluyor.

Bordo-Mavili camiada istifa ettiği iddia edilen Sportif Direktör Süleyman Hurma Haber61 Spor Servisine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Süleyman Hurma açıklamasında,benim şuan için Trabzonspor'dan gitmem diye birşey söz konusu değil. Yönetimle bu konuda bir görüşmem olmadı. Benim bir sıkıntım yok. Benim adım Süleyman Hurma ben kendi kaderimi başkalarının eline bırakacak birisi değilim. Bu ülkede 80 milyon insan yaşıyor ben mesleğimde en iyi bir kaç kişiden biriyim.

Trabzonspor'a yeni bir yönetim kurulu geldi. Gelirler adamlar yerlerine otururlar onlar çalışma koşullarını söyler, biz çalışma koşullarımızı söyleriz uygun olursa devam ederiz uygun olmazsa devam etmeyiz.

Süleyman Hurma açıklamasında hiç kimse benim emeğimi kendi istediği gibi kullanamaz ben emeğimi kendi istediğim gibi sunarım karşımdaki makam ve mevki ne olursa olsun dedi.

Haber yaparken de haber etiğine dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çeken Hurma, memur gibi çalışan bir de değilim. Bana memur muammelesi ediliyor bunuda kendime ettirmem dedi.

Konumda uygunsuzluk varsa burada en yüksek anlayışı gösterecek biri varsa oda benim diyen Hurma, hiç sıkıntı da etmem, sorunda etmem 3 yıl kontratım var gereğini yapın da demem ne lazımsa onu yaparım dedi. Benim için önemli olan şu ana kadar geldi insanlar oturdular acil öncelikli sorunlar var onları oturup konuşuyoruz. Bu arada kendi durumumuzu da konuşuyoruz. Bugün yarın ben emeğimi buraya vermek istiyorsam onlarda emeğimi kullanmak istiyorlarsa devam ederim etmiyorlarsa birileri istedi diye ne alçalır nede yükselirim dedi.

Son olarak Teknik Direktör konusuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hurma Sadi hoca ile devam edeceklermi etmeyecekler mi bilmiyorum ama bildiğim bu takıma bir hoca alınacak. Ben eğer sportif direktörsem bir hoca alacağım takıma ifadelerini kullandı.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor