Hurma - Yanal zirvesi!

Trabzonspor'da beklenen toplantı bugün gerçekleşti.Bordo mavili yönetim ve sportif Direktör Süleyman Hurma toplantı yaparak yol haritasını konuştu. Yönetimin özellikle transfer konusundaki görüşlerini Hurma'ya sonra stoper ve forvet transferi yapılabileği

Hurma - Yanal zirvesi!

Trabzonspor'da beklenen toplantı bugün gerçekleşti.

Bordo mavili yönetim ve sportif Direktör Süleyman Hurma toplantı yaparak yol haritasını konuştu. Yönetimin özellikle transfer konusundaki görüşlerini Hurma'ya sonra stoper ve forvet transferi yapılabileğini aktardığı öğrenildi. Kamp kadrosuna dahil edilecek ve kadroya alınmayacak futbolcuların da konuşulduğu toplantıda satış listesine koyulacak isimlerin yönetime verildiği kaydedildi.

Bu toplantının ardından Süleyman Hurma'nın yönetimin verdiği kararları iletmek üzere Teknik Direktör Ersun Yanal'la bir araya geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor