Hurma transferi doğruladı!

Trabzonspor'un stoper mevkini güçlendirmek için kadrosuna katmak istediği Perulu Carlos Zambrano ile görüşmeler devam ediyor. Bu operasyonu sportif direktör Süleyman Hurma dün doğruladı. Hurma, transferi sonuçlandırmak için gerekeni yaptıklarını söyledi.

Hurma transferi doğruladı!
Trabzonspor'un stoper mevkini güçlendirmek için kadrosuna katmak istediği Perulu Carlos Zambrano ile görüşmeler devam ediyor.

Bu operasyonu sportif direktör Süleyman Hurma dün doğruladı. Hurma, transferi sonuçlandırmak için gerekeni yaptıklarını söyledi. Hurma, 26 yaşındaki stoper için pazarlıkların sürdüğünü ifade ederek, "İstediği rakamlar biraz yüksek. İndirime giderse imza atacak" dedi. 

OĞLUMA BİLE SÖYLEMEDİ 
Bu arada İbrahim Hacıosmanoğlu, "Stoper ve forvet alacağız. Gecede 2-3 oyuncu aldığımız oldu. Bu sefer farklı bir strateji izliyoruz. Oğlum, Süleyman Hurma'ya transferleri sordu. Hurma 'Babana söylemiyorum. sana da söylemem' dedi. Ben de bilmiyorum" diye konuştu.

Perulu Carlos Zambrano  2006 yılında Alman futboluyla tanıştı. 16 yaşındayken Shalke U19 takımına katılan Zambrano daha sonra Shalke A takımıyla Bundesliga’da forma giydi. 2012 yılında ST. Pauli’ye 750 bin euro’ya transfer olan  Perulu transferinden 1,5 ay sonra 1 milyon 200 bin Euro’ya Franfkurt’a transfer oldu.

Piyasa değeri 6 Milyon 500 bin Euro olarak gösterilen yetenekli oyuncu bu sezon 17 maçta forma giydi. 1.85 boyunda olan 25 yaşındaki oyuncu milli takım formasını ise 35 kez giyerken 4 kez de gol sevinci yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor