Hurma: Olumlu değil!

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Almanya kampı öncesinde basın mensuplarına değerlendirmede bulundu.Hurma, Yatabare ve Alex'in neden Almanya kadrosuna alınmadığını, "Yatabare ve Alex sakatlıkları dolayısıyla yok" şeklinde açıkladı.UEFA Avrupa

Hurma: Olumlu değil!

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Almanya kampı öncesinde basın mensuplarına değerlendirmede bulundu.

Hurma, Yatabare ve Alex'in neden Almanya kadrosuna alınmadığını, "Yatabare ve Alex sakatlıkları dolayısıyla yok" şeklinde açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Differdange ile oynanan maçı da değerlendiren Hurma, "Beklediğimden iyi geçti açıkçası. 3-4 günlük antrenman ile takımımız sahaya çıktı. Sezonun ilk maçına hazır olmadan çıktık. Zaten hazır olmamamız lazım. Çok hazır olmamız olumlu bir şey değil. Oyun disiplinine uydu arkadaşlarımız. Hocanın istediğini yapmaya gayret ettiler. 1-0 küçük bir skor gibi görünse de gol yemeden kazanmak bir sonraki adım için çok değerli ve önemliydi. İnşallah orada daha iyi bir netice alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler