Hurma: Bir şey yapan karşılığını alır!

Trabzonspor Spotif Direktörü Süleyman Hurma Rabotnciki karşılaşması öncesi açıklamada bulundu. Hurma "Onur'un çok büyük kurtarışlar yapacağına inanıyorum. Onun arkasına da iyi bir oyuncu aldık. Bir kaç oyuncu daha transfer deceğiz. Çok geç kaldık. Bu iş k

Hurma: Bir şey yapan karşılığını alır!
Trabzonspor Spotif Direktörü Süleyman Hurma Rabotnciki karşılaşması öncesi açıklamada bulundu.
 
Hurma "Onur'un çok büyük kurtarışlar yapacağına inanıyorum. Onun arkasına da iyi bir oyuncu aldık. Bir kaç oyuncu daha transfer deceğiz. Çok geç kaldık. Bu iş kolay değil. Ama inşallah çok iyi olacak. Ortada bir düzen durumu vardı. Biz Onur'a izin verdik, kadro dışı bırakmadık. Çok değirli olduğunu söyledik. Bu duruma nasıl geldik bilmiyorum ama bir bombardımana maruz kaldık. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekillde değerlendirmek istiyoruz. Bizim kurumsal bir duruşumuz var. Hiç bir oyuncumuzla sıkıntımız yok. Ama içerde ve dışarda biri birşey yaparsa karşılığını alır. Ben Taraftarlar çok iyi tanıyorum. Biz onalrın istediği kadroyu kuracağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor