Hurma: Adaletin olmadığı yerde asalet olmaz!

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma Haber61’e konuştu. Hurma gündemi değerlendirirken Osmanlıspor maçı için de açıklamalarda bulundu.  Galatasaray maçından sonra çok üzüntü duyduğunu söyleyen Hurma “ Uzun zaman sonra taraftarımız stadımızı doldur

Hurma: Adaletin olmadığı yerde asalet olmaz!

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma Haber61’e konuştu. Hurma gündemi değerlendirirken Osmanlıspor maçı için de açıklamalarda bulundu.

 Galatasaray maçından sonra çok üzüntü duyduğunu söyleyen Hurma “ Uzun zaman sonra taraftarımız stadımızı doldurmuşken yenilmek bizi üzdü. Hakemler hakkında çok fazla konuşmak istemiyoruz. Yapacak olduğumuz sahada tüm engelleri aşmak. Bundan sonra yine çok iyi rakiplerimiz var. Onları da yenmek istiyoruz. Galatasaray maçında veremediğimiz bayram hediyesini Osmanlıspor maçıyla vermek istiyoruz.” Dedi

TFF’nin kendisini eleştiren açıklamalara ceza kesmesine değinen Hurma “ Asil davranmak çok güzel bir şeydir. Asalet her alanda olmalı. Futbolda,hukukta, sporda ve her alanda olmalı. Ancak Adaletin olmadığı yerde asaletin olması mümkün değil.  Dolayısıyla insanlar cezayla susturabilirsiniz ancak durumu kabullendiremezsiniz. Durumu kabullendirebilmek için akıllı mantıklı davranmak gerekir” dedi.

Hurma son olarak Trabzonspor’un gücünün her takımı yenebilecek düzeyde olduğunu belirterek “Trabzonspor her maça kazanmak için çıkar, her maçı almak için oynar. Her takımada saygı duyar.  Rakiplerimizde değerli oyuncular var ancak biz de kendimizi biliyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor