Hopikoğlu: İşimiz daha zor!

Trabzonspor M.P.'de Başkan Abiş Hopikoğlu Haber61.net mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.Başkan Abiş Hopikoğlu, Bu yılın daha zor olacağını belirterek, “çıta gecen seneden dolayı biraz yükselmiş durumda. Beklentiler de daha yüksek. Bu biraz işimizi zorl

Hopikoğlu: İşimiz daha zor!

Trabzonspor M.P.'de Başkan Abiş Hopikoğlu Haber61.net mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Abiş Hopikoğlu, Bu yılın daha zor olacağını belirterek, “çıta gecen seneden dolayı biraz yükselmiş durumda. Beklentiler de daha yüksek. Bu biraz işimizi zorlaştırıyor gibi görülmekle birlikte Trabzonspor camiası gibi büyük bir camianın içinde olması gereken temel hedefe bizi daha hızlı kilitlemiş durumda” dedi.

“Bu yıl gecen sene yaptıklarımızdan daha fazlasını yapmaya çalışacağız” diyen Hopikoğlu, “tabi bir şeyin kalıcı olabilmesi için alt yapısının da doğru yapılması gerekiyor. Ona yönelik iki yıldır üç yıldır yaptığımız bütün iyileştirme ve geliştirme işlerinde bu yıl biraz daha üzerine koyarak temel ama sportif hedefinden sapmadan inşallah başarılı işler yaparız” şeklinde konuştu.

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Abiş Hopikoğlu, “Hocamızın ve genel menajerimizin talep etmiş olduğu oyuncuların nerdeyse tümünü aldık. Tabi ki biz Eurocup da mücadele edeceğiz. Eurocup serüveninde oradaki tur gelişmelerine göre bir opsiyonumuz var o opsiyonumuzu kullanacağız ama şuanda bir acele edecek bir durum yok. Şuanda kadromuz 6 yerli 6 yabancı olmak üzere 12 kişi ile tamam durumda” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor