Hopikoğlu: Hesabını soracağız

Trabzonspor M.P. Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzon'da yayımlanan yerel bir gazetede, "Trabzonlu Yedeğe Fenerli Asile" başlığıyla verilen haberle ilgili olarak açıklamada bulundu.Başkan Hopikoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;"Açıkçası, Trabzon k

Hopikoğlu: Hesabını soracağız

Trabzonspor M.P. Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzon'da yayımlanan yerel bir gazetede, "Trabzonlu Yedeğe Fenerli Asile" başlığıyla verilen haberle ilgili olarak açıklamada bulundu.

Başkan Hopikoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Açıkçası, Trabzon kentinde, hatta tüm Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan spor sevgisini desteklemek, sporcuların ve halkımızın heyecanını sayfalarına en doğru şekilde yansıtmak, bunu yaparken de gazeteciliğin temel kurallarına, etiğine bağlı kalmakla yükümlü olduğuna inandığımız yayın organlarında, tamamen hayal ürünü, içeriği yalanlarla dolu, daha da vahimi, yıpratma, zarar verme amaçlı bir haberle muhattap olmaktan dolayı Trabzonspor Medical Park olarak üzüntü içindeyiz. Öncelikle, bu "imzasız" haberi yapan muhabir ve haberi sayfasına koyan sorumlu yazı işleri müdürü şahıs bilmelidir ki, Trabzonspor Medical Park Kulubü Başkanı Abiş Hopikoğlu'nun Trabzonsporluluğunu kimse sorgulayamaz. Tamamen yalan ve dedikodu üzerinden yapılan bu yayının hesabı, kanunlar çerçevesinde sorulacaktır.

Habere konu edilen konuyla ilgili ise, Trabzonspor camiası şunları bilmelidir: TBF seçimleri sürecinde Kongre üyemiz ve Sponsorlarımızdan Gencağa Meriç'in, TBF Kurulları'nda görev alması konusunda tarafımıza, Sayın Başkan Harun Erdenay ve ekibi tarafından talep iletilmiştir. Yönetim Kurulu'muz tarafından bu talebe olumlu bakılarak, Sayın Meriç'in basketbola hizmetini TBF çatısı altında sürdürmesine onay verilmiştir. Kendisinin görevi ve konumu hakkında her hangi bir dahlimiz, konuşmamız olmamıştır. Öte yandan, Sayın Ramadan Kumova'nın TBF Yönetim Kurulu'na girmesi konusunda ise ne Kulüp başkanı olarak şahsımın ne de Trabzonspor Medical Park kulübümüzün bir çalışması olmamıştır.

Şike sürecinde ortaya koymuş olduğum mücadele herkes tarafından bilinmektedir. Ramadan Kumova'nın üyeliğini, kongre günü, salonda öğrendiğimi belirtmek istiyorum. Ramadan Kumova'nın, benim çok sevdiğim Trabzonlu bir dostumun ortağı olmasından dolayı uydurmaya çalışılan fanatik bir bakış açısıyla yazılmış, provokatif, Fenerbahçe-Trabzonspor rekabetinden ucuz rant sağlamayı güden, hedef göstermek amaçlı bu habere itibar edilmemesini tüm kamuoyundan rica ediyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor